Kedves Partnerünk! Oldalunkon karbantartás folyik. Termékeink meglétéről kérjük, érdeklődjön értékesítő kollégáinknál. Köszönjük!
 
Regisztráció  Belépés
 loader
 Válltáska  USB pendrive memória  Ügyféltoll  Túra-sport  Törölköző és köntös  Tollak, szettek, tartók  Többfunkciós  Termoszok, flaskák 
 
 
Laurus2000 Kft.
+36 (1) 220-5488
laurusoffice@laurus2000.hu
Ajánlatkosár tartalma: (0) 0 Ft+áfa értékben

Katalógus 

A képek alatti hivatkozásokra kattintva belelapozhat katalógusaink kínálatába.


Mido_cover_v2_front.jpg Laurus_2018_catalogue_front.jpg

ÚJ! REKLÁMAJÁNDÉK KATALÓGUS

Lapozható változat

PDF változat

ÚJ! TEXTIL KATALÓGUS

PDF változat


Reklámajándék katalógus pen_cover_front_2018.jpg

REKLÁMAJÁNDÉK KATALÓGUS

Weboldal

ÚJ! FÉMTOLL KATALÓGUS

PDF változat

yourchoice_cover.jpg exkluziv2018_front_cover.jpg

YourChoice

Lapozható változat

ÚJ! EXKLUZÍV AJÁNDÉK KATALÓGUS

PDF változat


  

  

 

Szeretné meglepni ügyfeleit a közelgő ünnep alkalmából?

Szeretné meglepni ügyfeleit a közelgő ünnep alkalmából? Nagyobb vállalatok esetében régóta bevett szokás, hogy decemberben ügyfeleiknek és partnereiknek karácsonyi reklámajándékokkal igyekeznek meghálálni a bizalmat. Mivel ez rendkívül imponáló minden ügyfélnek, ezt a trendet a kisebb cégek is követik, így manapság már lassan nincs olyan vállalkozás, mely ne kedveskedne valamilyen kisebb-nagyobb meglepetéssel. Ha Ön is szeretné megköszönni a hűséget és az érdeklődést, válasszon karácsonyi reklámajándékot kínálatunkból!

 

A karácsonyi reklámajándékokat csakis az Ön fantáziája és kreativitása határozhatja meg! Mivel ez ebben a formában rendkívül tág, az emberek hajlamosak elveszni a reklámajándékok kínálatában és tanácstalanokká válnak, hogy mely termék lenne az ideális választás. Ezért készítettük karácsonyi katalógusunkat, melyben kifejezetten az ünnephez köthető termékeket gyűjtöttünk egy csokorba.

 

 

Minőségi és kifinomult karácsonyi céges ital ajándékok

Minőségi és kifinomult karácsonyi céges ital ajándékokAz ajándékozás különösen karácsonykor kap nagyobb hangsúlyt, ilyenkor nem csak barátainkat és rokonainkat lepjük meg, de üzleti partnereinknek és beosztottainknak is kedveskedünk. A céges ajándékok ma már nagyon sokfélék lehetnek az ízléses desszerteken, ajándékcsomagokon át a dísztárgyakig, az igazi klasszikus viszont a karácsonyi céges ital ajándék!

Habár itt nem a személyesség és az egyediség a cél, de egy minőségi, gondosan megválasztott céges ajándékkal is ugyanúgy ki lehet fejezni a tiszteletet és a megbecsülést. A különféle alkoholos italok erre a célra nagyszerűek! Keressen fel minket bizalommal, és lapozza fel aktuális karácsonyi katalógusunkat a 30. oldalon: itt találja meg karácsonyi céges ital ajándékainkat, amelyek közül kiválaszthatja, mivel szeretné megajándékozni a kiszemelt üzleti partnerét!

Jófajta borok között válogathat, melyeket a megfelelő díszcsomagolásban, díszdobozban adhat át az ünnepekkor. Fehér, vörös, vagy éppen rosé borok, mind kiváló minőség, kedvező évjárat. Karácsonyi céges ital ajándéknak tökéletes választás!

 

Tekintse meg reklámajándékaink kínálatát, ismerje meg karácsonyi kollekciónkat, és lepje meg ügyfeleit, partnereit!


Laurus2000 Kft. (1) 220-5488 1147 Budapest Kerékgyártó u. 112.