Regisztráció  Belépés
 loader
 USB pendrive memória  Powerbank-akkumulátor  Érintőképernyős tollak okostelefonokhoz  Sport  Formaruha  Pulóver  Galléros póló  Kereknyakú póló 
 
 
Laurus2000 Kft.
+36 (1) 220-5488
laurusoffice@laurus2000.hu
Ajánlatkosár tartalma: (0) 0 Ft+áfa értékben

Katalógus 

 

A képek alatti hivatkozásokra kattintva belelapozhat katalógusaink kínálatába.

laurus_textil_2019_72dpi.jpg

Laurus_textil_cover_2019_f_72dpi.jpg

FÉMTOLL ÚJ

Lapozható változat

 

TEXTIL KATALÓGUS ÚJ

PDF megnyitásaLaurus_cover_dark2019_f.jpg
Laurus_cover_Light_2019_f.jpg

REKLÁMAJÁNDÉK DARK ÚJ

PDF megnyitása

Weboldal

REKLÁMAJÁNDÉK LIGHT ÚJ

Lapozható változat


laurus_colour_2019.jpg

exkl2019.jpg


REKLÁMAJÁNDÉK COLOUR ÚJ

PDF változat

EXKLUZÍV AJÁNDÉK KATALÓGUS ÚJ

PDF változat

jhk_cover_2019.jpg

 


JHK TEXTIL ÚJ

PDF változat


 

 

Szeretné meglepni ügyfeleit a közelgő ünnep alkalmából?

Szeretné meglepni ügyfeleit a közelgő ünnep alkalmából? Nagyobb vállalatok esetében régóta bevett szokás, hogy decemberben ügyfeleiknek és partnereiknek karácsonyi reklámajándékokkal igyekeznek meghálálni a bizalmat. Mivel ez rendkívül imponáló minden ügyfélnek, ezt a trendet a kisebb cégek is követik, így manapság már lassan nincs olyan vállalkozás, mely ne kedveskedne valamilyen kisebb-nagyobb meglepetéssel. Ha Ön is szeretné megköszönni a hűséget és az érdeklődést, válasszon karácsonyi reklámajándékot kínálatunkból!

 

A karácsonyi reklámajándékokat csakis az Ön fantáziája és kreativitása határozhatja meg! Mivel ez ebben a formában rendkívül tág, az emberek hajlamosak elveszni a reklámajándékok kínálatában és tanácstalanokká válnak, hogy mely termék lenne az ideális választás. Ezért készítettük karácsonyi katalógusunkat, melyben kifejezetten az ünnephez köthető termékeket gyűjtöttünk egy csokorba.

 

 

Minőségi és kifinomult karácsonyi céges ital ajándékok

Minőségi és kifinomult karácsonyi céges ital ajándékokAz ajándékozás különösen karácsonykor kap nagyobb hangsúlyt, ilyenkor nem csak barátainkat és rokonainkat lepjük meg, de üzleti partnereinknek és beosztottainknak is kedveskedünk. A céges ajándékok ma már nagyon sokfélék lehetnek az ízléses desszerteken, ajándékcsomagokon át a dísztárgyakig, az igazi klasszikus viszont a karácsonyi céges ital ajándék!

Habár itt nem a személyesség és az egyediség a cél, de egy minőségi, gondosan megválasztott céges ajándékkal is ugyanúgy ki lehet fejezni a tiszteletet és a megbecsülést. A különféle alkoholos italok erre a célra nagyszerűek! Keressen fel minket bizalommal, és lapozza fel aktuális karácsonyi katalógusunkat a 30. oldalon: itt találja meg karácsonyi céges ital ajándékainkat, amelyek közül kiválaszthatja, mivel szeretné megajándékozni a kiszemelt üzleti partnerét!

Jófajta borok között válogathat, melyeket a megfelelő díszcsomagolásban, díszdobozban adhat át az ünnepekkor. Fehér, vörös, vagy éppen rosé borok, mind kiváló minőség, kedvező évjárat. Karácsonyi céges ital ajándéknak tökéletes választás!

 

Tekintse meg reklámajándékaink kínálatát, ismerje meg karácsonyi kollekciónkat, és lepje meg ügyfeleit, partnereit!


Laurus2000 Kft. (1) 220-5488 1147 Budapest Kerékgyártó u. 112.